Nyhetsgrupper

Litt mimring

Omtale og bilder fra turen til Strømstad

9. september var 20 deltakere på buss- og båttur til Strømstad.  

Første stopp var Sandefjord der vi hadde tid til å gå om bord i «Southern Actor». Dette er en hvalbåt fra 1950 som er museumsbåt, og som ligger ved kaia i Sandefjord. Fram til 1962 var den i bruk til hvalfangst i Sydishavet, deretter ble den brukt til fangst langs norskekysten.

Southern Actor

På Southern Actor


Vi gikk om bord i MS Oslofjord kl. 12.30 og startet med en flott lunsjbuffet. Deretter gikk turen, ikke uventet, til taxfree avdelingen på Dekk 4. Resten av overfarten kunne nytes i et flott vær. Her ved Færder Fyr.

Færder fyr

Etter tre timer til sjøs gikk vi land i Strømstad. Noen tok seg en runde i byen, andre gikk rett til «base camp», en ny utendørsrestaurant ved havna.

Strømstad

På veien til Oslo ble det et kort opphold på Nordby kjøpesenter ikke langt fra svenskegrensen. Vel hjemme i Oslo kl. 19.00 med fulle bæreposer.

————————————————————————————————————

Og her er invitasjonen:

Vi inviterer til dagstur til Strømstad
onsdag 9. september kl. 10.00 – kl. 19.00

Vi starter kl. 10.00 fra Thon Hotell, Opera og kjører til Sandefjord. Vi blir transportert i en topp moderne buss med 45 sitteplasser. Vi går om bord i MS Oslofjord kl. 12.30, og starter med en lunsjbuffet. Til lunsjen kan du velge mellom smakfulle retter, varme og kalde, med råvarer hentet fra både sjø og land. Dessert og frukt er også en del av lunsjbuffeten. Alle drikkevarer er inkludert: kaffe, te, juice, mineralvann, øl og vin. Deretter kan du evt. gå på taxfree shopping på Dekk 4. Last ned tax free-katalogen full av gode tilbud her!

Vi er i havn kl.15.30 i Strømstad og bussen parkerer ved det helt nye senteret http://gallerianstromstad.se/ Vi blir enige om hvor lenge vi skal oppholde oss i Strømstad. Hvis det er et flertall om bord i bussen som ønsker et kort stopp på Nordby-senteret http://nordby.se/ så gjør vi det på veien hjem.

Pris for turen inkl. lunsj m/drikke er kr. 350,- for medlemmer. Ledsagere betaler kr. 400,-

Vær rask med påmeldingen, her blir det fort fylt opp!

Påmelding med fødselsdato (krav fra rederiet) sendes Garmannchris@gmail.com  innen fredag 4. september.

Innbetaling sendes til: Seniorforeningen i EVRY,  Konto nr 5082 06 39496, Husk å skrive ditt navn i meldingsfeltet.