Nyhetsgrupper

Litt mimring

Vil du vite mer om Odd Fellow Ordenen? Sett av tirsdag 17. februar 2015 fra kl 18:45

Vi har vært så heldige å bli invitert til Odd Fellow Ordenen i Oslo (loge Millennium), og vi håper mange medlemmer vil benytte denne anledningen til å bli litt bedre kjent med hva denne ordenen står for og hva de gjør.

Odd Fellow-2Odd Fellow Ordenen er en internasjonal sammenslutning av mennesker, som har forpliktet seg til å følge visse regler og ordninger i sitt medlemskap. Ordenen baserer sin lære og virksomhet på medmenneskelige verdier, og søker å gi medlemmene gode etiske holdninger. En god Odd Fellow skal kjennes på sine holdninger i dagliglivet, og vise at Ordenens etikk er mer enn teori

 

Vi møtes i Odd-Fellow gården, Stortingsgaten 28, Oslo, tirsdag 17. februar 2015. Vi går presis inn kl 19:00, og det betyr at seneste fremmøte i garderoben i 2. etg er kl 18:45. Det er åpent fra kl 18, og noen av oss vil være der og ta i mot deg.

Etter en orientering og omvisning vil vi få en servering med kaffe og kaker. Alkohol til kaffen kan kjøpes og vi kan ha uformelle samtaler ved bordene. Kanskje ønsker du å bli medlem?

Vi tror at den programfestede tiden frem til ca kl 21 går fort, men du kan velge å være med videre om du har tid/lyst.

Siden det er servering må vi ha påmelding i løpet av onsdag 11. februar 2015 på mail til vidar.lovik@gmail.com eller på mobil 905 45 315.

Logen spanderer alt på oss så egenandelen er reisekostnader! Du kan lese mer her: www.oddfellow.no

Hilsen aktivitetskomiteen
(Chris, Arild, Vidar)